U medijima

Dr Gorana Kuka često je pisala za nekoliko popularnih magazina u zemlji i u svetu. Najčešće je pisala na temu transplantacije kose, prevencije opadanja kose I mogućim terapijama. Takodje, nekoliko puta je bila gost u emisijama na našoj televiziji pričajući o ovim temama i estetskoj hirurgiji uopšte.

Za nekoliko on line stranih časopisa je bila intervjuisana da kao lekar iz jedne male zemlje u razvoju prikaže iskustvo I znanje naših stručnjaka iz ove oblasti medicine. Tako su nastali  tekstovi  za MedSpaMD I ENT today renomirane američke časopise, kao I za časopis Plastic Surgery Practice. Autor je I nekoliko stručnih radova objavljenih u prestižnim medicinskim časopisima.

U Srbiji je redovno pisala na temu transplantacije kose za časopis Estetska hirurgija, a povremeno i za časopise The Men, Bazar, Politika. Gostovala je u emisijama na Tv Prvoj, Nova S, Studiju B, RTS-u, TV Pančevo I Kofernikus TV.

Dr Gorana Kuka je prisutna na velikom forumu ana.rs sa temom Lečenje opadanja kose koja je veoma čitana.

Saveti Dr Gorane Kuke iz Marta 2021.god na portalu Eklinika na temu kako ojačati kosu bez korišćenja skupih šampona.

Ceo tekst možete pročitati putem sledećeg linka: https://www.eklinika.rs/lepota/22464-saveti-doktora-za-jaku-i-lepu-kosu-bez-skupih-sampona

Tekst na portalu Politika iz Januara 2021.godine u kom Dr.Gorana Kuka piše o simptomima opadanja kose nakon preležane infekcije korona virusom.

Ceo tekst možete pročitati putem sledećeg linka: http://www.politika.rs/sr/clanak/470146/Posle-kovida-19-neki-ostanu-bez-kose

Tekst na portalu Nova S  iz Januara 2021.godine gde Dr.Gorana Kuka govori o opadanju kose kod pacijenata koji su preležali koronu

Ceo tekst možete pročitati putem sledećeg linka: https://nova.rs/emisije/dr-kuka-opadanje-kose-kod-obolelih-od-korone/

U januaru 2021. god Dr Gorana Kuka bila je gost u emisiji „Probudi se“ na televiziji Nova S i razgovarala je na temu povezanosti korona virusa i opadanja kose.

U Decembru 2020.god Dr Gorana Kuka bila je gost u Jutarnjem Programu na televiziji Rts i govorila je o estetskoj hirurgiji, korona virusu i transplantaciji kose

U Septembru 2020.god Dr Gorana Kuka Epstein bila je gost poznate emisije posvecenoj zdravlju na Nova S televiziji kod dr Katarine Bajec. Dr Kuka Epstein je pričala na temu kose, o uzrocima opadanja kose, načinima dijagnostikovanja opadanja kose, o genetskom istrazivanju i transplantaciji kose.

Dr Gorana Kuka Epstein je preko Fondacije NJKV Princeze Katarine u septembru 2019.god donirala opremu za ginekolosku bolnicu KBC Dragiša Mišović.

Donaciju čine oprema za skrining sluha kod novorođene dece, invalidska kolica, mašina za sukciju krvnog pritiska, mobilni uređaj za merenje krvnog pritiska i stalci za infuziju. Ovaj specifican uredjaj za skrining sluha je jedini kog porodiliste ima i veoma je vazan kod pregleda novorodjencadi. Opremu je primila direktorka porodilista Dr Sladjana Milosevic, a bio je prisutan i direktor KBC Dragisa Misovic dr Vladimir Djukic.

Dr Gorana Kuka Epstein je odabrala ovu ustanovu za svoju velikodušnu donaciju jer je svoj obavezni lekarski staz obavila baš u ovoj bolnici za koju je vezu prelepe uspomena učenja i rada. Ovo je način zahvalnosti za sve sto joj je ova bolnica pružila tokom njenog volontiranja. NJKV Princeza Katarina je prisustvovala donaciji, kao i dr Jeffrey Epstein, suprug naše doktorke koji ju je podržao u ovom projektu.

Nešto više o tome možete pročitati putem sledećeg linka: https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3315953/sad-donirale-opremu-vrednu-12000-evra-porodilistu-kbc-dr-dragisa-misovic-dobio-nove-aparate

U junu 2019. Dr Gorana Kuka je bila gosca jutarnjeg programa RTS-a. Ceo intervju mozete videti ovde:

Časopis Estetska hirurgija i kozmetika napravila je intervju sa Dr Goranom Kuka za aprilski broj 2018. U intervjuu, doktorka objašnjava kako izgleda život u Americi po preseljenju i kako joj uspeva da odrzi aktivnu hiruršku praksu u Beogradu.

Pročitajte ceo intervju:

umedijima

Aesthetics-Today-3

Dr Gorana Kuka je autor teksta o opadanju kose kod zena u magazinu Plastic Surgery Practice.

mediji_n1

Dr. Gorana Kuka gostuje u emisiji “U zdravom telu” na RTS 1 i objasnjava kako izgleda najnovija metoda transplantacije kose.

Pogledajte prilog TV Prve na temu lečenja opadanja kose i nove tehnike transplantacije kose za emisiju “Tačno u 1″ .

Dr. Gorana Kuka Epstein je veoma aktivna na instragramu i dnevno objavljuje postove sa zanimljivim i edukativnim sadržajem. Možete je zapratiti klikom na @dr.gorana kako bi bili u toku sa svim novim informacijama.