U medijima

Dr Gorana Kuka često je pisala za nekoliko popularnih magazina u zemlji i u svetu. Najčešće je pisala na temu transplantacije kose, prevencije opadanja kose I mogućim terapijama. Takodje, nekoliko puta je bila gost u emisijama na našoj televiziji pričajući o ovim temama i estetskoj hirurgiji uopšte. Za nekoliko on line stranih časopisa je bila intervjuisana da kao lekar iz jedne male zemlje u razvoju prikaže iskustvo I znanje naših stručnjaka iz ove oblasti medicine. Tako su nastali  tekstovi  za MedSpaMD I ENT today renomirane američke časopise, kao I za časopis Plastic Surgery Practice. Autor je I nekoliko stručnih radova objavljenih u prestižnim medicinskim časopisima.

 

U Srbiji je redovno pisala na temu transplantacije kose za časopis Estetska hirurgija, a povremeno I za časopise The Men, Bazar, Politika. Gostovala je u emisijama na Tv Prvoj, Studiju B, RTS-u, TV Pančevo I Kofernikus TV.

 

Dr Gorana Kuka je prisutna na velikom forumu ana.rs sa temom Lečenje opadanja kose koja je veoma čitana.

 

Časopis Estetska hirurgija i kozmetika napravila je intervju sa Dr Goranom Kuka za aprilski broj 2018. U intervjuu, doktorka objašnjava kako izgleda život u Americi po preseljenju i kako joj uspeva da odrzi aktivnu hiruršku praksu u Beogradu. 

 

Pročitajte ceo intervju: 

 

U junu 2019. Dr Gorana Kuka je bila gosca jutarnjeg programa RTS-a. Ceo intervju mozete videti ovde:

 

 

umedijima

Aesthetics-Today-3

Dr Gorana Kuka je autor teksta o opadanju kose kod zena u magazinu Plastic Surgery Practice.

mediji_n1

Dr. Gorana Kuka gostuje u emisiji “U zdravom telu” na RTS 1 i objasnjava kako izgleda najnovija metoda transplantacije kose.

Pogledajte prilog TV Prve na temu lečenja opadanja kose i nove tehnike transplantacije kose za emisiju “Tačno u 1″ .