Kontakt

gorana-kuka-1aa

Dr Gorana Kuka je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa subspecijalizacijom transplantacije kose. Pored hirurgije, bavi se dijagnostikom opadanja kose, kao i lečenjem opadanja kose. Smatra se jednim od najvećih stručnjaka iz ove oblasti medicine, kako kod nas, tako i u svetu. Posebnu oblast njenog interesovanja predstavlja regenerativna medicina. Trenutno radi na tri različite lokacije-Beograd, Majami i Njujork. Termine pregleda, procedura i operacija, dr Kuka uskladjuje sa svojim rasporedom rada, kao i Vašim planovima.

 

 

Način kontakta:

 

email-1Dr Goranu Kuka možete kontaktirati na mejl info@haircenter.rs, a putem mejl komunikacije možete obaviti skoro kompletnu evaluaciju i dobiti odgovore na sva Vaša pitanja. Na ovaj način možete se upoznati sa procedurom koja Vas zanima. Veliki broj pacijenata pošalje svoju fotografiju putem mejla, što može biti dovoljno za evaluaciju. Doktorka Vam može ukazati da li ste kandidat za neku od terapija ili proceduru transplantacije kose. Dr Gorana Kuka odgovara na mejlove veoma brzo te je to mogućnost da veoma lako dodjete do nekih informacija koje Vas zanimaju. Dr Gorana Kuka odgovara lično gotovo na sve mejlove, a ako nije u mogućnosti, odgovoriće vam neko od članova našeg tima u najkraćem mogućem roku.

 

skype-1Takodje, moguce je zakazati Skype konsultaciju. Dr Gorana Kuka obavlja Skype konsultacije jednom nedeljno i to je mogućnost da porazgovarate uživo sa doktorkom, a njoj omogućava malo detaljniji pristup i komunikaciju sa pacijentima. Konsultacija obično traje 30-45 minuta i potpuno je besplatna.

 

phone-1Pozivom na broj telefona +381613488048 stupiće te u kontakt sa nekim od asistenata iz tima koji Vam takodje može pružiti veliki broj informacija. Asistenti su potpuno upućeni u sve elemente same procedure transplantacije kose, kao i različite vrste terapija koje primenjujemo. Mogu Vam pomoći i pri zakazivanju Vašeg termina pregleda. Pacijenti koji žive u Americi i zainteresovani su da proceduru obave u ordinacijama u Majamiju ili Nujorku, savetuje se da pozovu na brojeve telefona tih ordinacija.

 

lupa-1Potpuna evaluacija se dobija na pregledu. Prilikom pregleda i u razgovoru sa Vama, doktor je u mogućnosti da stekne kompletan uvid u stanje Vaše kose i da predloži ono što smatra da je najbolje za Vas. Pregled je apsolutno neophodan kod žena kod kojih je opadanje kose najčešće kompleksno i zahteva dodatno detaljan pregled. Vama pregled omogućava i da se lično upoznate sa svojim lekarom. U zavisnosti gde Vam je najbliže, doktorka obavlja konsultativne preglede u Beogradu, Majamiju i Njujorku.

 

Kontakt formular

 

Vaše ime (*)
Vaša e-pošta (*)
Vaš broj telefona
Mesto boravka
Procedura (*)
Fotografija (.jpg / .png format / 2mb limit)
Vaša poruka
captcha

 

 

Kakve fotografije poslati

 

 

 

  
Kontakt detalji
Hair Center Serbia
 • Mlatišumina 1
 • info@haircenter.rs
 • +381 61 3488 048

 

Socijalne mreže

facebook-1Pozivamo Vas da posetite našu Facebook stranu https://www.facebook.com/HairCenterSerbia, gde gotovo svakodnevno objavljujemo neke novosti iz oblasti opadanja kose, dijagnostike opadanja kose, transplantacije kose, metoda lečenja opadanja kose, istraživačkog rada, a ponekad i fotografije iz same sale za procedure.

youtube-1Na našoj YouTube stranici: https://www.youtube.com/HairCenterSerbia možete pogledati video snimke koji prikazuju rezultate našeg rada i utiske zadovoljnih pacijenata, takodje smo mnoge procedure opisali i pokušali da ih približimo zainteresovanim pacijentima.

 

 

 

BEOGRAD
HAIR CENTER SERBIA
 • MLATIŠUMINA 1
 • 11000 BEOGRAD, SRBIJA
 • +381613488048
MAJAMI
SUNSET PROFESSIONAL BUILDING
 • 6280 SUNSET DRIVE, SUITE 504
 • MIAMI, FLORIDA 33143
 • +1-305-666-1774
NJUJORK
EAST SIDE CARE CENTER
 • 60 EAST 56TH STREET, 3RD FLOOR
 • NEW YORK, NEW YORK, 10022
 • +1-212-759-3484