Dr Nemanja Gajdobranski

Doktor medicine
Doktorant na Medicinskom Fakultetu Univerziteta u Novom Sadu
Specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Član lekarskog tima Hair Center Serbia

Dr Nemanja Gajdobranski rođen je u Novom Sadu. Nakon završenog osnovnog i srednjeg obrazovanja upisuje Medicinski fakultet u Novom Sadu. Diplomirao je februara 2015. godine sa prosečnom ocenom 8,82.

Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije upisao je 2017. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Radno iskustvo sticao je na Klinici za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, Kliničkog Centra Vojvodine u Novom Sadu od 2015. do 2017. godine, a od 2017. godine u Opštoj bolnici Atlas u Beogradu, odeljenje estetske hirurgije – Atlas Estetic.

Uspesno je završio FoundHair program u Majamiju pod mentorstvom Dr.Gorane i Dr.Jeffrey Epstaina savladavši tehnike transplantacije kose, obrva, brkova i brade. Član je našeg lekarskog tima već nekoliko godina i obavlja preglede i konsultacije sa pacijentima, a aktivno se bavi lečenjem opadanja kose primenjujući dostupne terapije (medikamentozne terapije, mezoterapiju, kortikosteroidna terapiju, PRP itd.). Dr. Gajdobranski je edukovan u dijagnostici lečenja opadanja kose i primenjuje sve dijagnostičke metode – analizu laboratorijskih rezultata, dermoskopiju, trihoskopiju, analizu biopsije i trihotesta. U radu je profesionalan i neposredan i pacijenti imaju puno poverenje u njega. Pacijenti ga opisuju kao profesionalnog, odgovornog, prijatnog i strpljivog. Aktivno se usavršava kako iz oblasti estetske hirurgije, tako i iz oblasti koja se bavi uzrocima i načinima lečenja opadanja kose. Učestvovao je na više kongresa, kurseva i radionica.

Student je II godine doktorskih studija na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, smer klinička istraživanja. Govori engleski (C1 nivo) i španski (B1 nivo) jezik. Bivši fudbalski sudija koji je sudio utakmice najvišeg ranga takmičenja – Superligu Srbije. Oženjen je suprugom Vladanom, imaju sina Matiju i ćerku Unu.

Dr. Gorana Kuka Epstein je veoma aktivna na instragramu i dnevno objavljuje postove sa zanimljivim i edukativnim sadržajem. Možete je zapratiti klikom na @dr.gorana kako bi bili u toku sa svim novim informacijama.