Specijalne ponude

Specijalne ponude prilikom transplatacije kose

Transplantacija kose sama po sebi jeste vrlo delikatna procedura i vrlo često traje po nekoliko sati. Vreme i stručnost su potrebni kako bi se transplantati pažljivo prebacili sa jednog mesta na drugo. Naša klinika nudi elegantno opremljene sobe i poseduje savremene opremu za rad u sali gde se intervencija obavlja. Tim za transplantaciju kose uvek je veoma ljubazan i spreman da odgovori na sva Vaša pitanja.

U okviru intervencije biće Vam na raspolaganju:

  • Ipad sa odredjenom kolekcijom filmova;
  • Televizor sa kablovskom;
  • Besplatan WI-FI koji pokriva celu bolnicu;
  • Obrok  koji možete naručiti iz našeg menija:
  • Veliki broj časopisa koje možete prelistati.

Ukoliko želite dodatni komfor prilikom intervencije, stojimo Vam na raspolaganju da ovo iskustvo učinimo  još posebnijim.

AUTOMOBIL, ŠOFER, HOTEL, RESTORAN

Ukoliko dolazite u Beograd radi transplantacije kose, obavestite nam da Vam oragnizujemo prevoz luksuznim automobilom od aerodrome, železničke ili autobuske stanice. Naš ljubazan vozač će Vas sačekati, pomoći Vam oko prtljaga I odvesti Vas do naše klinike ili hotela u kome se smešteni. Ako je potreban savet ili usluga rezervacije hotela, lako ćemo organizovati to za Vas. Beograd obiluje dobrim restoranima I biće nam zadovoljstvo da Vas uputimo na neke gde Vas šofer može odvesti.

ANESTEZIOLOG PRILIKOM INTERVENCIJE

Transplantacija kose se standardno sprovodi pod lokalnom anestezijom koja je dovoljna da ne osećate bol ni prilikom intervencije, ni satima posle. Ako ipak želite malo dublju anesteziju tokom koje ćete spavati prilikom intervencije, naglasite nam kako bismo na vreme organizovali prisustvo anesteziologa. Ova usluga se dodatno naplaćuje.

MASAŽA

Na zahtev, u pauzi ili na kraju intervencije, možete zatražiti masažu. U timu imamo fizioterapeuta koji može relaksirati zone vrata, ramena ili ledja. Ova usluga se posebno naplaćuje.

OSTANAK NA KLINICI

Pacijenti nakon transplantacije kose mogu da idu kući I ostanak u bolnici nije obavezan. Na zahtev, možete prenoćiti kod nas. Naša klinika ima nekoliko vrlom komfornih soba sa televizorom I Wi-Fi-jem. Takodje, medicinska sestra će boraviti uz Vas čitavu noć I dati Vam potrebnu terapiju. Ova usluga se posebno naplaćuje.

FUE PLUS

FUE Plus je dodatak PRP (plazma obogaćene trombocitima) samoj procedure. Ona se koristi u vise faza procedure-stavlja se na davajuću regiju da ubrza zatvaranje rupica I zarastanje, za čuvanje graftova dok su van tela, a takodje se ubrizgava u primajuću regiju neposredno pre implantacije kako bi se obezbedio optimalan medijum za graftove. Plazma se može ubrizgati u celu površinu kako bi se preveniralo dalje opadanje I obnovila postojeća kosa. FUE plus se dodatno naplaćuje.

LASERSKI TRETMANI NAKON TRANSPLANTACIJE KOSE

Laserska terapija predstavlja novi način lečenja I prevencije opadanja kose. Takodje, vrlo pozitivno se pokazala nakon transplantacije kose u bržoj stimulaciji rasta kose. U okviru transplantacije kose, imate pravo na 8 besplatnih tretmana koje možete započeti već sutradan. Ukoliko želite kompletan tretman u trajanju od 9 meseci, imaćete 20% popusta.

BIOPTRON LAMPA NAKON TRANSPLANTACIJE KOSE

Bioptron lampa je izuzetan aparat u postoperativnoj nezi pacijenata I koristi se gotovo nakon svake estetske intervencije. Tretman bioptron lampom ubrzace zarastanje, smanjiće crvenilo I druge iritacije, a naročito povoljan uticaj ima na prevenciju nastanka otoka. Preporučuje se korišćenje neposredno nakon intervencije.

HAIR BAR

Nakon intervencije, od nas dobijate specijalan paket potreban za negu u danima nakon intervencije koji obuhvata: odgovarajući, neutralni šampon za svakodnevno pranje, antiseptični sprej obogaćen kiseonikom za optimalno zarastanje, sprej za rast kose, potrebni lekovi I gaze. Specijalni losion Minoksidil u jačim koncentracijama od 7% I 15% obogaćen zinkom I kofeinom, takodje je dostupan.

PREPORUČI PRIJATELJA  – REFFER A FRIEND

Ako ste zadovoljni svojom intervencijom, obezbedite sebi popuste preporukom nekom od svojih prijatelja, rodjaka ili kolega. Svakom preporukom ostvarujete 5% popusta, tako da na 6 preporučenih imate već 30% popusta. Vaši prijatelji će takodje biti zadovoljni, a na ovaj način možete značajno uštedeti.

Dr. Gorana Kuka Epstein je veoma aktivna na instragramu i dnevno objavljuje postove sa zanimljivim i edukativnim sadržajem. Možete je zapratiti klikom na @dr.gorana kako bi bili u toku sa svim novim informacijama.