Online konsultacije test

Hair Center Serbia i dr Gorana Kuka Epstein su dostupni svojim pacijentima i putem online konsultacija, pored dostupnosti telefonom ili mejlom. Konsultacije se sprovode preko video kamere putem Skype-a, FaceTime-a, Zoom-a ili Vibera. Na ovaj način doktorka je dostupna pacijentima da odgovori direktno na sva pitanja, da pruži svoje stručno mišljenje, ali i da se pacijenti bliže upoznaju sa njom i steknu bolji utisak o njenoj profesionalnosti I načinu rada.

KADA SE MOŽE VRŠITI ONLINE KONSULTACIJA?

1. Pred transplantaciju kose, brade, brkova ili obrva

Doktorka evaluira stanje i kapacitet davajuće regije, izgled i potrebe primajuće regije i daje svoj predlog za transplantaciju kose (procena broja graftova, uspešnost transplantacije i očekivani rezultat)

2. U slučaju opadanja kose

Doktorka radi detaljnu dijagnostiku opadanja kose kroz specifična pitanja na koje pacijent daje odgovore, zatim kroz direktan uvid u stanje kose kao i niz testova koje pacijent sprovodi uz doktorkine sugestije.

3. Dodatno mišljenje

Ukoliko pacijent dolazi od drugog ili drugih lekara i želi da zatraži drugo mišljenje od dr Gorane Kuke Epstein, može se napraviti sekundarna evaluacija

4. Nakon transplantacije kose dr Kuka

Ukoliko je pacijent obavio transplantaciju nakon koje je otputovao i nije bio u mogućnosti da dodje na kontrolni pregled, dr Gorana Kuka Epstein može napraviti online konsultaciju kako bi proverila stanje davajuće regije i graftova.

5. Nakon transplantacije kose kod drugog lekara

Ukoliko je pacijent obavio transplantaciju kod drugog lekara i želi da cuje mišljenje dr Kuka o postignutim rezultatima, moguće je napraviti online konsultaciju

6. Kontrolni pregled

Kontrolni pregledi nakon prepisane terapije koju je pacijent primenjivao se takodje mogu obaviti kako bi se proverili rezultati terapije i ona po potrebi korigovala.

ŠTA JE POTREBNO POSLATI PRED ONLINE KONSULTACIJU?

 • slike kose
 • laboratorijske analize
 • prethodne analize ako su radjene kod nekog drugog lekara
 • slike dermoskopije

Ponekad doktorka može zatražiti da se uradi biopsija vlasišta ukoliko nije sigurna u dijagnozu ili je pacijent prethodno nije obavio. Takodje, kako se veliki broj pacijenata javlja sirom sveta za online konsultacije, doktorka nekad uputi pacijenta kod svojih lokalnih kolega koji prema njenim uputima obave dermoskopiju ili neki dodatni test.

Po objašnjenju prirode opadanja kose pacijentu, dalje se preciziraju terapije koje se sve mogu nabaviti i primeniti u kućnim uslovima. Pojedine terapije se sprovode ordinacijski I za to je neophodan dolazak u naš Centar.

Tehnologija je pacijentima omogućila da im lekari budu pristupačniji, da dobiju evaluaciju u svom domu, a lekare je naučila da bolje slušaju svoje pacijente. U vreme korona virusa, mnogi lekari su se opredelili za ovaj vid usluge za svoje pacijente. Dr Gorana Kuka Epstein ima mnogo iskustva u ovom radu kako u Srbiji, tako i u SAD.

Zakažite svoju online konsultaciju ukoliko niste u mogućnosti da dodjete lično na pregled. Biće nam zadovoljstvo da budete nas pacijent.

 

 

 

 

 

 

CENOVNIK ONLINE KONSULTACIJA:

 • Pred transplantaciju – 4000 RSD
 • Opadanje kose – 5500 RSD ( muški pregled), 7500 RSD (ženski pregled)
 • Dodatno mišljenje – 7500 RSD
 • Nakon transplantacije kose Dr Kuka – Ne naplaćuje se
 • Nakon transplantacije kose drugi lekar – 7500 RSD
 • Kontrolni pregled – Ne naplaćuje se

KONTAKT FORMULAR

  Popunite pitanja: Primer kakve fotografije treba poslati:
  Popunite pitanja:
  Popunite pitanja:
   

  Dr. Gorana Kuka Epstein je veoma aktivna na instragramu i dnevno objavljuje postove sa zanimljivim i edukativnim sadržajem. Možete je zapratiti klikom na @dr.gorana kako bi bili u toku sa svim novim informacijama.