Trening za lekare

FoundHair Training program je jedinstvena mogućnost da se tehnika transplantacije kose i druge transplantacione tehnike nauče od vodećih stručnjaka u maloj grupi polaznika. Trening program se održava dva puta godišnje u Majamiju i traje tri dana. Veoma je intenzivan i omogućava polaznicima da svakog dana posmatraju 4 ili 5 različitih operacija tokom kojih mogu i sami da učestvuju (hands-on).

U popodnevnim časovima, nakon završenih operacija, održavaju se predavanja i diskusije na različite teme iz oblasti opadanja kose, lečenja opadanja kose, transplantacije kose, obrva, brkova, brade, i drugih tema. Predvidjen je za malu grupu lekara od samo osam kako bi svaki polaznik imao dovoljno prostora da nauči što više dok se mi možemo pažljivije posvetiti svakom lekaru.

Do sada su kursku prisustvovali lekari iz Amerike, Kanade, Brazila, Engleske, Irske, Pakistana, Australije i drugih zemalja. Po završetku treninga dobija se zvaničan sertifikat o učešću, a iz našeg iskustva, lekari koji su do sada učestvovali na treningu su uspešno osnivali svoje ordinacije za transplantaciju kose i značajno unapredili sopstvene hirurške tehnike. U okviru kursa, postoji i poseban program za medicinske sestre gde se one edukuju u svom aspektu rada prilikom transplantacije-priprema pacijenta, šišanje, anestezija, priprema instrumenata, asistiranje lekaru, sortiranje graftova, implantacija graftova, postoperativna nega pacijenta i mnoge druge teme.

Naročito je značajan biznis aspekt treninga u kome pridajemo pažnju svim onim delovima posla ven medicinskog-marketing, menadžment zaposlenih i pacijenata, organizacija posla, opremanje ordinacije i sl.

Trening program vode dr Gorana Kuka, osnivač samog programa i dr Jeffrey Epstein, jedan od najpoznatiji svetskih stručnjaka iz oblasti transplantacije kose. Za više informacija, posetite sajt www.foundhairtraining.com

Dr. Gorana Kuka Epstein je veoma aktivna na instragramu i dnevno objavljuje postove sa zanimljivim i edukativnim sadržajem. Možete je zapratiti klikom na @dr.gorana kako bi bili u toku sa svim novim informacijama.