Partneri

FOUNDATION FOR HAIR RESTORATION je jedna od najpoznatijih američkih klinika za transplantaciju kose i estetsku hirurgiju lica. Klinike se nalaze u Majamiju i Njujorku i imaju više od dvadeset godina uspešnog rada u ovoj oblasti medicine. Pored nekoliko operacionih sala, klinika poseduje i odelenje za istraživački rad gde se sprovode najnovije studije vezane za lečenje opadanja kose.


DE PLASTIC SURGERY CLINIC je renomirana beogradska klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju koja se nalazi u mirnom delu Zemuna. Klinika je moderno opremljena sa više operacionih sala i komfornim sobama za oporavak pacijenata. U sklopu klinike, nalaze se i dve sale za transplantaciju kose, a klinika je opremljena i najmodernijim dermoskopom za detaljnu analizu kose.


DELTA ESTETICA je centar za estetsku medicinu i nutricionizam. Najnovije neinvazivne metode podmladjivanja, zatezanja kože i mršavljenja su dostupne u centru. Moderna oprema doprinosi odredjenim metodama u postizanju optimalnijih rezultata.

 

Dr. Gorana Kuka Epstein je veoma aktivna na instragramu i dnevno objavljuje postove sa zanimljivim i edukativnim sadržajem. Možete je zapratiti klikom na @dr.gorana kako bi bili u toku sa svim novim informacijama.