Lena Miladinović

Menadžer Centra – Koordinator pacijenata
Lena Miladinovic je rođena 4. Novembra 1993. godine. u Švedskoj. Diplomirala je na Fakultetu Političih nauka u Beogradu, odsek za komunikologiju i žurnalizam, sa prosečnom ocenom iznad 9. Na istom fakultetu trenutno završava Master akademske studije politikologije.

Od svoje šeste godine aktivno igra i takmiči se na šahovskim turnirima. Mnogostruka je prvakinja Beograda i Srbije te je predstavljala svoju zemlju na mnogim evropskim i svetskim šahovskim prvenstvima na kojima je takođe osvajala medalje. Već sa 12 godina pobedila je svetsku prvakinju, Ukrajinku Anu Ušenjinu. Licencirani šahovski trener zvanično postaje 2018. godine dok je licencirani šahovski sudija postala ubrzo nakon toga 2019. godine. Bogato šahovsko iskustvo iz različitih dimenzija vodilo je osnivanju njene kompanije „Outpost“ koja se trenutno bavi ranim razvojem internet šahovskog softvera.

Živela je i radila i na području Amerike. Prvobitno kao koordinator radova unutar kuhinje u luksuznom restoranu „Atria“ na ostrvu Marthas Vinyard u blizini Bostona, onda i kao šahovski igrač, sekundant i trener. Jedna od škola u kojoj je bila gostujući trener jeste njujorška šahovska škola „Educational Light Chess School“.

Zalaže se za zdrav život, zdravu hranu, zdrave navike te je jedan period života bila i fitnes trener i izučavala polje nutricije. U slobodno vreme aktivno trenira, igra sportove, čita, obrazuje se i uči kako iz knjiga tako i iz svakodnevnih iskušenja sa kojima se susreće. Oblasti koje je interesuju su preduzetništvo, biznis, liderstvo, menadzerstvo, organizacija, marketing, nutricija i politika i zato konstantno posećuje obuke i edukacije koje su vezane za spomenute teme.

Fakultet je, pored discipline učenja, naučio i praktičnim stvarima poput profesionalnog pisanja, kompjuterske pismenosti, verbalne i pisane komunikacije, persuazije, retoričkih i mnogih drugih sposobnosti. Peto je dete u velikoj prodici koja joj je usadila osnovnu etiku i vrednosti kojima se vodi kroz život.

Lena je menadžer našeg centra i zadužena je za koordinaciju pacijenata, organizaciju rasporeda rada i zakazivanje pregleda i operacija. Ona Vam inicijalno može pružiti sve potrebne informacije o našem centru i lekarima, ali i o procedurama ili operacijama koje Vas zanimaju. Uvek ljubazna i predusretljiva kako bi Vam kompletan boravak i usluga u nasem Centru bili prema Vašim očekivanjima uz ekspertizu i posvecenost našeg hirurškog tima.

Dr. Gorana Kuka Epstein je veoma aktivna na instragramu i dnevno objavljuje postove sa zanimljivim i edukativnim sadržajem. Možete je zapratiti klikom na @dr.gorana kako bi bili u toku sa svim novim informacijama.