Dr Uglješa Vuković

Dr Uglješa Vuković je specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u Beogradu. Nakon završetka Medicinskog fakulteta u Beogradu 2018. godine, radio je na poziciji MSR u kompaniji Astrazeneka. 2019. godine upisao je specijalizaciju iz plastične hirurgije.

Tokom svojih osnovnih studija, bio je aktivni član i koordinator nevladine organizacije CERIB, gde je bio i predavač na temu bezbednosti u saobraćaju i pruzanju prve pomoći. Uz redovno prisustvovanje kongresima iz oblasti plastične hirurgije i učestvovanju više kurseva i radionica, član je brojnih organizacija od kojih se izdvajaju ISAPS i ASPS.

Dr Vuković je član našeg lekarskog tima i obavlja preglede i konsultacije sa pacijentima, a aktivno se bavi lečenjem opadanja kose primenjujući dostupne terapije (medikamentozne terapije, mezoterapiju, kortikosteroidna terapiju, PRP, Tricopat, terapiju maticnim celijama itd.). Edukovan je u dijagnostici i lečenju opadanja kose, primenjujuci sve dijagnostičke metode – trihoskopiju, analizu biopsije i trihotesta. Izuzetno je posvećen i strpljiv u radu sa velikim interesovanjem za lečenje svih tipova alopecije. Posebno ga zanimaju najnovije publikacije kako iz oblasti opadanja kose tako i iz plastične hirurgije, te neprestano prati poslednja istraživanja kako bi ostao u korak sa savremenom naukom.

Izvan svog posla, gaji veliku strast prema umetnosti, slikanju i fotografiji, što mu pomaže da posmatra kroz jedinstvenu perspektivu kada je u pitanju hirugija. Pored svog maternjeg jezika govori i engleski jezik (C1 nivo).

Dr. Gorana Kuka Epstein je veoma aktivna na instragramu i dnevno objavljuje postove sa zanimljivim i edukativnim sadržajem. Možete je zapratiti klikom na @dr.gorana kako bi bili u toku sa svim novim informacijama.